2008. augusztus 12., kedd

HÍREK 2008.08.12 19.19


Egy kínai lányt egy angyal hangjával kizártak a Beijing Olympic megnyitó ünnepségről – mert neki volt bizonytalan volt a foga.
Linn Maioke az olimpiai megnyitó ünnepségen tartott előadásával elfogta több millió szíveit a világ körül.
De az kilenc éves ténylegesen nem énekelt – ő lip-synching volt hét éves Yang Peiyi hangjára.
Yang hajlott fogai azt jelentették, hogy lecsúszott a megnyitó ünnepség felső pontjáról.
A kinyilatkoztatás haragot szított fel Kína Internet csevegésszobáiban és megjegyzésoldalakon.
Mondta egy: Ez mit jelent hogy mondja azt, hogy kép miatt aggódsz? Hét évöreglány minden kis angyal. Miért mondja ezt. Ez igazán nevetséges.
A mások kevésbé udvariasak voltak. Az bika****. Bármilyen fiúcska vagy a lány, aki nem annyira jó miközben néz, és lát egy olyan magyarázatot, görcsösen fog zokogni.
Ez szintén felszínre került az a kínai FAKED az filmezd a megnyitó ünnepség filmfelvételét miközben használod a tűzijátékok computer grafikáját, miután ez logisztikaian lehetetlennek bizonyult hogy helikopter által filmezze őket.
Egy tovább csavarodik, a kínai olimpiai szervezők ma elismerték, hogy éljenzésosztagokat vetettek be hogy légkört és álruhablokkokat hozzanak létre, üres ülések a sporthelyszínekben.
A rajongóknak a légiói, akik összeillesztést hordanak, sárgulnak t-ingek és döngető együtt a felfújható pálcák nagyon láthatóak voltak az elsőnél eladott-Gamesen kívül. De Wang Wei, a Beijing Olympic Organising Committee bűn-elnöke, felfedte, hogy ők önkéntesek voltak behajózott hogy alkosson, egy jó légkör mindkettőért való éljenzés által csapateseményeknél áll oldalra. - írja a Sun

2008.08.12 19.19

Nincsenek megjegyzések: